Történetünk

A DH Webdesign prémium formatervező ügynökség, amely a minőségre, az innovációra és a sebességre összpontosít. Modern technológiákat alkalmazunk, hogy a legjobb eredményeket érjük el ügyfeleink részére. Büszkék vagyunk a munkahelyi etikánkra, az integritásra és a végeredményekre. Az évek során a DH Webdesign képes volt lenyűgöző, díjnyertes dizájnokat létrehozni több vertikumon, miközben lehetővé tettük ügyfeleink számára, hogy összességében jobb webes jelenlétet szerezzenek.

 

Filozófiánk

Cégünk filozófiája az, hogy megteremtse azt a weboldalt, amelyet a legtöbb ügyfél szeretne: könnyű megtalálni, stílusos, vonzó és modern.

 

Célunk

A teljes folyamatainkat és termékeinket úgy terveztük, hogy mindent megteszünk az ügyfeleinkért, amikor felveszik velünk a kapcsolatot – biztosítva, hogy a velünk való együttműködés mindig gyors, egyszerű és problémamentes élmény legyen. Ügyfeleinknek teljes hozzáférést biztosítunk a weboldalukhoz anélkül, hogy megfizethetetlen árakat számláznánk ki, és baráti csapatunk akkor is rendelkezésére áll, amikor weboldala már elkészült.

Design csoport

Díjnyertes tervezőink felismerik, hogy a használhatóság, a funkcionalitás és a megjelenés a három legfontosabb tényező a felületek vagy webhelyek tervezésénél. Ezzel a stratégiával dolgozunk együtt Önnel, annak érdekében, hogy az Ön által elképzelt célok megvalósuljanak, az általunk létrehozott tervekkel.

Fejlesztő csapat

Mint vezető webfejlesztő cég, mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az általunk tervezett weboldalak ne csupán szépek és kiválóan használhatók legyenek, hanem szélsebesek is. Fejlesztő csapatunk elsődleges  célja, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítse és a lehető legrövidebb időn belül megoldást találjon.